O nama

Marketinška agencija za dizajn, branding i konzalting

brandzagencija logo
Premium Branding & Marketing

Okupljamo iskustvo, dizajn i poslovno promišljanje

13 godina razvijamo rast poslovanja domaćih i inozemnih brendova raznih industrija

Tko smo

BRANDZ je nagrađivana kreativna marketinška agencija koja pruža usluge domaćim i inozemnim gospodarskim subjektima u svrhu unaprjeđenja poslovanja. Naša marketinška priča započinje 2008. godine u Zagrebu pod nazivom BRANDZ.

Na domaćem, regionalnom i inozemnom tržištu marketinške usluge pružamo 13 godina te uspješno surađujemo sa svim slojevima poduzetništva; malim i srednjim poduzetnicima, velikim tvrtkama i javnim sektorom.

Deklaracija

  • poslovna etika
  • integritet
  • transparentno poslovanje
  • ekološka osviještenost
  • edukacija zaposlenika
  • lifelong learning
  • licencirani software
  • profesionalna oprema
my image
Tomislav Vinšek, CEO
Branding & Marketing specialist

Orijentirani na rast i mjerljive rezultate

Okupljamo kreativne i inovativne ideje pod istim krovom i potom ih pretvaramo u uspješne projekte naših klijenata.

Marketinške usluge uključuju strateško planiranje, branding, dizajn, kreativnu produkciju i implementaciju općenito. Posebnu pažnju pridajemo individualnom pristupu svakom klijentu.

Sa svakim klijentom redovito održavamo edukativne sastanke kako bismo imali što detaljniji uvid u razvoj njihovog projekta te ih zapravo smatramo ravnopravnim dijelom našeg tima. Cilj nam je također inspirirati i motivirati klijenta za nove poslovne uspjehe, tako da analiza, kreativnost i marketing nisu naš jedini zadatak.

Zašto angažirati BRANDZ agenciju?

Savjetodavna praksa te kreativno i poslovno promišljanje zahtijevaju jedinstvenu kombinaciju kvalitete, stručnosti i kompetencije.
Uključuje visoku sposobnost rezoniranja, kritičko razmišljanje, analizu problema, donošenje odluka i uvažavanje etičkih i moralnih principa. 
Naša je dužnost i odgovornost očuvati najviše profesionalne standarde.

Originalno razmišljanje

Standardni industrijski modeli učinkoviti su samo ukoliko se problem ili slučaj uklapa u potpunosti, što se događa iznimno rijetko. Kada kažemo originalno razmišljanje, ne mislimo nužno i revolucionarno. Originalno razmišljati znači iskoristiti kognitivnu slobodu u pronalaženju autentičnih rješenja potpuno prilagođenih potrebama naših klijenata.

Suradnja

Naš rad se zasniva na prijateljskom okruženju s kolegama i klijentima, stvarajući ugodno ozračje u kojem možemo razmjenjivati iskustva, ideje i surađivati kao partneri. Na poticajan i proaktivan način nudimo inicijative koje su ključne za konkurentnost naših klijenata na tržištu.

Objektivnost

U posao nikada ne uključujemo treću stranu, niti bilo koju interesnu grupu, udruženje, instituciju ili medije i tako zadržavamo strogo objektivan pristup prema svakom projektu.

Praktičnost

Uz pozitivan stav, važna nam je i praktičnost. Djelujemo u najboljem interesu naših klijenata i nikada ne nudimo, preporučamo niti prihvaćamo ideju ili rješenje koje ne možemo ostvariti.

Spremni za kickoff vašeg projekta?

Pokrenimo Vaš projekt zajedno i pretvorimo ideje i ciljeve u poslovni uspjeh. Kliknite kontakt i rezervirajte online savjetovanje s konzultantom.

ProjektE temeljIMO na VAŠIM poslovnIM Planovima

Kako početi?

ugovori savjetovanje
Brandz ikona

Profesionalni standardi

Usko surađujemo s našim klijentima te se trudimo pojasniti im cijeli postupak i aktivno ih uključiti u donošenje odluka. Razumijevanje projekta ključno je za uspješnu provedbu plana što je rezultat mentorstva kao načina rada. S obzirom da je razmjena informacija i ideja između marketinškog tima i klijenta opsežna i praktična za obje strane, s ponosom možemo reći da rezultira poslovnim odnosom punim povjerenja.

Prijavi se na naš newsletter

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Orijentirani na rast i mjerljive rezultate

cross