O nama

Marketinška agencija za dizajn, branding i konzalting

Okupljamo iskustvo, dizajn i poslovno promišljanje

13 godina razvijamo rast poslovanja domaćih i inozemnih brendova raznih industrija

Tko smo

BRANDZ je nagrađivana kreativna marketinška agencija koja pruža usluge domaćim i inozemnim gospodarskim subjektima u svrhu unaprjeđenja poslovanja. Naša marketinška priča započinje 2008. godine u Zagrebu pod nazivom BRANDZ.

Na domaćem, regionalnom i inozemnom tržištu marketinške usluge pružamo 13 godina te uspješno surađujemo sa svim slojevima poduzetništva; malim i srednjim poduzetnicima, velikim tvrtkama i javnim sektorom.

Deklaracija

  • poslovna etika
  • integritet
  • transparentno poslovanje
  • ekološka osviještenost
  • edukacija zaposlenika
  • lifelong learning
  • licencirani software
  • profesionalna oprema
Tomislav Art director
Tomislav Vinšek, CEO
Branding & Marketing specialist

Orijentirani na rast i mjerljive rezultate

Okupljamo kreativne i inovativne ideje pod istim krovom i potom ih pretvaramo u uspješne projekte naših klijenata.

Marketinške usluge uključuju strateško planiranje, branding, dizajn, kreativnu produkciju i implementaciju općenito. Posebnu pažnju pridajemo individualnom pristupu svakom klijentu.

Sa svakim klijentom redovito održavamo edukativne sastanke kako bismo imali što detaljniji uvid u razvoj njihovog projekta te ih zapravo smatramo ravnopravnim dijelom našeg tima. Cilj nam je također inspirirati i motivirati klijenta za nove poslovne uspjehe, tako da analiza, kreativnost i marketing nisu naš jedini zadatak.
Maja brandz
Maja Turković, bacc. ing. prosp. arch.
Agency and project manager
Oliver brandz
Oliver Petrović, mag. ing. techn. graph.
Brand and graphics designer

Zašto angažirati BRANDZ agenciju?

Savjetodavna praksa te kreativno i poslovno promišljanje zahtijevaju jedinstvenu kombinaciju kvalitete, stručnosti i kompetencije.
Uključuje visoku sposobnost rezoniranja, kritičko razmišljanje, analizu problema, donošenje odluka i uvažavanje etičkih i moralnih principa. 
Naša je dužnost i odgovornost očuvati najviše profesionalne standarde.

Originalno razmišljanje

Standardni industrijski modeli učinkoviti su samo ukoliko se problem ili slučaj uklapa u potpunosti, što se događa iznimno rijetko. Kada kažemo originalno razmišljanje, ne mislimo nužno i revolucionarno. Originalno razmišljati znači iskoristiti kognitivnu slobodu u pronalaženju autentičnih rješenja potpuno prilagođenih potrebama naših klijenata.

Suradnja

Naš rad se zasniva na prijateljskom okruženju s kolegama i klijentima, stvarajući ugodno ozračje u kojem možemo razmjenjivati iskustva, ideje i surađivati kao partneri. Na poticajan i proaktivan način nudimo inicijative koje su ključne za konkurentnost naših klijenata na tržištu.

Objektivnost

U posao nikada ne uključujemo treću stranu, niti bilo koju interesnu grupu, udruženje, instituciju ili medije i tako zadržavamo strogo objektivan pristup prema svakom projektu.

Praktičnost

Uz pozitivan stav, važna nam je i praktičnost. Djelujemo u najboljem interesu naših klijenata i nikada ne nudimo, preporučamo niti prihvaćamo ideju ili rješenje koje ne možemo ostvariti.

ProjektE temeljIMO na VAŠIM poslovnIM Planovima

Kako početi?

ugovori savjetovanje

Stvaramo tržišnu vrijednost i jasnu percepciju vašeg proizvoda

Ključni moment strateškog planiranja jest prenošenje same ideje u provedive planove.
Brandz ikona

Profesionalni standardi

Usko surađujemo s našim klijentima te se trudimo pojasniti im cijeli postupak i aktivno ih uključiti u donošenje odluka. Razumijevanje projekta ključno je za uspješnu provedbu plana što je rezultat mentorstva kao načina rada. S obzirom da je razmjena informacija i ideja između marketinškog tima i klijenta opsežna i praktična za obje strane, s ponosom možemo reći da rezultira poslovnim odnosom punim povjerenja.

Prijavi se na naš newsletter

  •  
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Orijentirani na rast i mjerljive rezultate

cross