Marketing plan i branding trgovine obućom DNA

11. listopada 2014.
Brandz ikona
Naručitelj: Hysteria

Brend strategija i GO 2 market

Spojili smo sport i high fashion

Proučavajući svjetske trendove i uspoređujući ih sa stanjem domaćeg tržišta, ustanovili smo da i dalje postoji jaz između sporta i mode. 

2013

Kompetencije

Brend strategija i planiranje
Istraživanje tržišta
Osmišljavanje imena brenda
Brendiranje

Uvažavajući postojeće kapacitete tvrtke, bilo je potrebno promijeniti strategiju pozicioniranja i komunikacije s ciljem zauzimanja specifične niše u segmentu sportske obuće.

Proučavajući svjetske trendove i uspoređujući ih sa stanjem domaćeg tržišta, ustanovili smo da i dalje postoji jaz između sporta i mode. Naš je cilj bio premostiti taj jaz i ponuditi svakodnevno korištenje obuće visokih tehnoloških performansi s visokom estetskom vrijednošću.

Osmislili smo suvremen brend DNA – kod nove generacije

Sportsku obuću koja se izvrsno kombinira u streetwear modi. Repozicioniranje je popraćeno kompletnom promjenom strategije kategorije i proizvoda, vizualnog identiteta, interijera dućana i cjelokupne komunikacije.

Ovom strategijom smo specifičnu kategoriju sportske obuće koja se do tada na našem još uvijek konzervativnom tržištu viđala na jogging stazama i fitness centrima, uspjeli približiti urbanoj modi, pa čak i senzibilizirati za generaciju mladih u poslovnom svijetu kampanjom „Casual Friday“ koju smo izveli u suradnji s modnom markom 2B, Borisa Banovića.

Podijeli projekt

Spremni za kickoff vašeg projekta?

Pokrenimo Vaš projekt zajedno i pretvorimo ideje i ciljeve u poslovni uspjeh.
Kontaktirajte nas
Brandz ikona

Profesionalni standardi

Usko surađujemo s našim klijentima te se trudimo pojasniti im cijeli postupak i aktivno ih uključiti u donošenje odluka. Razumijevanje projekta ključno je za uspješnu provedbu plana što je rezultat mentorstva kao načina rada. S obzirom da je razmjena informacija i ideja između marketinškog tima i klijenta opsežna i praktična za obje strane, s ponosom možemo reći da rezultira poslovnim odnosom punim povjerenja.

o nama

Više projekata

Prijavi se na naš newsletter

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Orijentirani na rast i mjerljive rezultate

cross