Vizualni identitet

  Vizualni identitet

  brendiranje nautičke charter tvrtke

  Osmišljavanje imena brenda i brend emocija za charter tržište

  1024 606 Tomislav Vinšek

  Visoka razina usluge i bezbrižno jedriličarsko iskustvo

  That’s all you need


  Saysail filozofija je ponuditi novo čarter iskustvo, neusporedivu razinu usluge kupcima i bezbrižan jedriličarski odmor, što se odražava na naš moto – To je sve što vam treba.
  Say summer, say holiday, say Turkey…. Saysail. That’s all you need!

  Osmišljavanjem imena brenda za ciljano tržište i brendiranjem, producirali smo emociju, doživljaj i iskustvo.

  osmišljavanje imena brenda
  amblem brenda
  shema boja i standardi
  charter brending i marketing
  font brenda
  brend ime charter
  dizajn brošure charter
  nautičke ikone
  dizajn primarne komunikacije

  Pozicioniranje i standardizacija partnerskog brenda ROLEX MAMIĆ

  1024 615 Tomislav Vinšek

  Izrada i definiranje brend standarda renomiranog ROLEX partnera

  Profinjenost vizualne komunikacije brenda MAMIĆ


  Standardizacija brenda i komunikacijskih materijala, pozicioniranje i kreativna produkcija.

  brend logo
  Znak M
  shema boja brenda
  Knjiga standarda i standardizacija brenda
  Brend tipografija
  dizajn koverte
  znak M
  Dizajn elegantnih posjetnica
  Dizajn poklon bonbonjere
  brend imidž foto
  brendiranje apartmana turizam zagreb

  Brendiranjem dizajn apartmana očuvali smo bogatu kulturnu povijest Zagreba

  1024 615 Tomislav Vinšek

  Šarmantni i jedinstveni, dopustite da vas apartmani Pierrot i Pierrette na moderan i elegantan način podsjete na ugođaj starog Zagreba

  Godine 1912. u Zagrebu na adresi Ilica 31 izgrađeno je i otvoreno kino Apolo


  Arhitektura kina podsjećala je na izgled kazališta, budući da ga je arhitekt Ignjat Fischer, u neznanju poimanja izgleda kina, izgradio u formi potkove. U želji da novootvoreno luksuzno kino bude što ljepše, slikar Tomislav Krizman naslikao je s obje strane ekrana u natprirodnoj veličini likove Pjeroa i Pjerete (Pierrot i Pierrette) iz Commedie dell’arte.

  pierrot pierretta zagreb logotip
  brending shema boja

  Osmišljavanje naziva

  Ilica 31 čuva bogatu kulturnu povijest Zagreba i društvenih zbivanja u njemu, Pierrot i Pierrete izdvajaju se kao simbol zabave i druženja građana. Danas se, 106 godina kasnije, vođeni idejom o stvaranju priče o nešto drugačijem smještaju u centru Zagreba, na istoj adresi otvaraju brendirani dizajn apartmani Pierrot&Pierrette.

  Brendiranjem smo ispisali novu filmsku priču

  Šarmantni i jedinstveni, dopustite da vas na moderan i elegantan način podsjete na ugođaj starog Zagreba te zajedno s nama ispišite neku novu filmsku priču.

  dizajn apartmani ilica zagreb
  apartman pierrot pierreta zagreb
  brendiranje apartmana zagreb
  interijer dizajn pierrot pierretta
  dizajn vizitke i produkcija
  brendiranje turističkih apartmana zagreb
  dnevni boravak pierrot pierretta zagreb
  brend imidž
  Brending i produkcija: BRANDZ

  Foto: Luka Kedžo

  Brendiranje Villa CALMA Starigrad

  Marketing i brending za raskošan i jedinstven odmor u potpunom luksuzu

  1024 615 Tomislav Vinšek

  Brendiranje u turizmu kao promocija luksuza i ponude ville CALMA

  Spoj elegancije i samopouzdanja


  Ovaj luksuzni objekt uključuje tri samostojeće vile s panoramskim pogledom na Jadransko more i Nacionalni park Paklenica. Savršen je izlet za one koji traže vrhunac u luksuzu i privatnosti na jednom od idiličnih mjesta u Europi.

  Svaka vila ima vlastiti privatni vanjski bazen, beskrajnu terasu s hidromasažnom kadom s jacuzzijem i roštiljem. Iznutra svaka vila nudi smještaj za 8 osoba, a interijeri prikazuju osjećaj veličanstva s modernim visokim životnim standardima, sa suvremenom, potpuno opremljenom kuhinjom, prostranim dnevnim boravkom, 5 kupaonica, besplatnim bežičnim pristupom internetu, teretanom, klima uređajem , praonica rublja i parking.

  brendiranje u turizmu
  Logo dizajn CALMA
  shema boja vizualnog identiteta
  brend tipografija
  brendiranje luksuznih vila
  brend print materijali
  villa calma starigrad
  web dizajn calma
  dizajn i izrada brošure
  Branding modne odjeće buryen

  Brendiranje tvrtke i proizvoda za internacionalno tržište

  1024 615 Tomislav Vinšek

  BURYEN, spoj strategije, brendinga i dizajna za globalno tržište

  Plasirali smo na tržište prepoznatljiv i suvremen brend. Osmišljavanje imena internacionalnog brenda, brending i kreativna foto produkcija.

  dizajn ambalaže za odjećuosmišljavanje imena tvrtkedizajn ambalaže buryenbrending fontdizajn vizitke buryenizrada i dizajn ambalažedizajn vrećicefotografiranje brenda buryen

  Obratite nam se vašim pitanjem ili rezervacijom termina konzultacija
  Brend strategija i dizajn blossom bloom

  Ispričali smo cvjetnu priču Blossom & Bloom flowerbox Zagreb

  1024 589 Tomislav Vinšek

  Kako je procvjetao brend ekskluzivnih poklona za posebne prilike

  Osnaženi preciznom vizijom klijenta, stvorili smo savršeno jasan i trenutačno prepoznatljiv cjeloviti tržišni nastup ekskluzivnog brenda Blossom & Bloom.


  Nijedan poklon toliko ne pobuđuje sva naša osjetila kao cvijet – od razigranih boja i delikatnih detalja koji mame na pomnije razgledavanje, preko mirisa koji prizivaju sjećanja i bude usnule emocije, pa sve do kontrasta nježnosti dodira latica i uzbudljive opasnosti od uboda trna.

  Ivona Blossom Bloom
  blossom bloom logo
  dizajn kutije logo

  Brendiranje i strateško planiranje

  Klijent nam je predstavio zavodljivo jednostavnu ideju koja stoji iza projekta Blossom & Bloom: ekskluzivna prodaja i dostava buketa ruža. Povjeren nam je zadatak da u potpunosti razvijemo – od razrade ideje pa sve do završnog proizvoda – te na domaće tržite plasiramo ekskluzivni proizvod koji odiše međunarodnom draži.

  „Nadahnut ljepotom i neraskidivom ljubavlju prema cvijeću, Blossom & Bloom stvara i dostavlja emotivne cvjetne priče koje će vam zauvijek ostati u sjećanju. Bilo da ih darujete ili primate kao poklon.“

  Brend obećanje

  Kažu: kad ne znaš kako izraziti ljubav, reci to cvijećem. No za one koji itekako znaju što točno žele reći razvili smo brend Blossom & Bloom. To je mjesto gdje „svaka ruža ima svoju priču.“ Postavili smo temeljnu misao brenda: očarani ljepotom – delighted by beauty.

  Svaka korisnikova dodirna točka s brendom pažljivo je osmišljena kako bi bila posebna, upečatljiva i jedinstvena – od elegantnog dizajna ambalaže pa sve do prestižnog prodajnog mjesta ili besprijekorno odjevenog dostavljača koji u rukavicama predaje dragocjeni paket.

  Dizajn i art direkcija

  Baš kao što je svaka ruža koja zavrijedi svoje mjesto u Blossom & Bloom buketu pomno odabrana, istu smo pažnju posvetili vizualnom izričaju brenda. Kao boju detalja i naglasaka odabrali smo, naravno, crvenu – kao boju ljepote, ljubavi i strasti. Sparujemo je s glavnim monokromatskim crnim i bijelim elementima koji već na prvi pogled poručuju kako je riječ o nečem uistinu ekskluzivnom.

  Ovim smjernicama vodili smo se i prilikom izrade nosećih fotografija marketinške kampanje lansiranja. Ispred objektiva renomirane Jelene Balić stala je sad već svjetski poznata Ivona Bevanda, koja je savršeno utjelovila temeljne vrijednosti: ženstvenost, snagu, seksipil i – naravno, ljubav iznad svega.

  Blossom bloom buket
  Dizajn brošure Blossom

  Dizajn logotipa

  Cvijeće je više od poklona. Ono je privatna poruka. Ono je jasni izričaj osjećaja. Neraskidivo je vezano uz emocije i predstavlja puno više od puke geste. Te principe prenijeli smo na papir, osmislivši wordmark Blossom & Bloom. Tipografija je sofisticirana i jasna, osnažena integriranim obećanjem brenda: „Delighted by beauty“. U samom središtu wordmarka nalazi se znak „&“, kojem je posvećena posebna pažnja. Baš poput zavodljivih buketa brižno pohranjenih u okrugloj kutiji, smješten je u kružnicu koja ga dodatno naglašava i evocira buket gledan odozgo – iz perspektive primatelja. Budući da svaka ruža mora imati svoj trn, naš smo sakrili upravo tamo.

  Kompetencije

  Strateško planiranje
  Brending
  Dizajn ambalaže
  Art direkcija
  Izrada web shopa
  Produkcija marketinških formi
  Izrada launch kampanje
  Digitalni marketing

  Produkcija: BRANDZ za www.blossom-bloom.hr

  Project management: Tomislav Vinšek, Strateško planiranje – Maša Grgurić,
  Art direkcija: Tomislav Vinšek Brending: Tomislav Vinšek, Fotografija: Jelena Balić

  Obratite nam se vašim pitanjem ili rezervacijom termina konzultacija
  Brend strategija pepper street

  Izrada GO 2 Market strategije s povećanjem konkurentnosti

  1024 589 Tomislav Vinšek

  Go2market Brend strategija


  Popularizirali smo brendove koji nude nosivu, udobnu, kvalitetnu i lijepu klasičnu i modnu obuću, po pristupačnim cijenama.

  Launch

  2013

  Korisnik

  Tradexco

  Tradexco, distributer poznatih robnih marki sportske i casual obuće i asesoara poslovao je pod brendovima Anyway i Sportway. Pojavom kompetetivne konkurecije izgubili su korak s tržištem. Cilj projekta bio je povećati konkurentnost i prepoznatljivost svom segemnentu

  Povećali smo konkurentnost i prepoznatljivost robne marke

  Rješenje

  Robna marka Clarks u distribucijskom portfelju tvrtke, nam je odmah privukla pozornost. Nažalost, nedovoljno iskorišten brend i loše pozicioniran na lokalnom tržištu. U segemntu casual i modne obuće, Clarks je svjetski lider s respektabilnom tradicijom i kvalitetom. Na domaćem tržištu pak, potpuno neprimjetan.

  Odmah nam je bilo jasno da je potrebno izdvojiti kategoriju casual i modne obuće u zaseban brend. Tražeći nišu koja je nedovoljno zastupljena, prostor smo našli u segmentu premium obuće. To je segement visoke kvalitete, višeg cjenovnog razreda koji se pozicionira iznad mainstrem brendova, a ispod dizajnerskih brendova. Upravo je to nedostajalo našem tržištu. Pepper street u svom portfelju danas nudi nosivu obuću visoke estetke i tehnološke vrijednosti, za svaki dan. Prodajno mjesto uređeno jednostavnim, elegantnim i toplim detaljima koji kreira ugodnu atmosferu kupovanja.

  Kompetencije

  Strateško planiranje
  Branding
  Dizajn interijera
  Produkcija marketinških formi
  Implementacija

  Produkcija: BRANDZ

  Project management: Ivan Hlušička, Strateško planiranje – Maša Grgurić,
  Art direkcija: Tomislav Vinšek & Vjekoslav Mravunac, Dizajn: Vjekoslav Mravunac, Komunikacija – Krešimir Petković, Interijer – Turek d.o.o. Fotografija: Tomislav Kaksa

  Obratite nam se vašim pitanjem ili rezervacijom termina konzultacija
  Brending spin city

  Branding car sharing usluge

  1024 718 Tomislav Vinšek

  Napredna brend strategija za naprednu uslugu


  Cilj projekta je implementacija koncepta car sharing usluge na području Republike Hrvatske

  Launch

  2015

  Naručitelj

  Urban mobility

  Branding Spin City

  LOGO DIZAJN, BRANDING, OSMIŠLJAVANJE NAZIVA
  Launch: 2015
  Osmišljavanje imena i izrada vizualnog identiteta usluge Spin City

  Povećali smo konkurentnost i prepoznatljivost robne marke

  car sharing app
  spin city web
  Spin city logo

  Kompetencije

  Strateško planiranje
  Brending
  Osmišljavanje naziva brenda
  Sistem aplikacije
  Oslikavanje vozila

  Produkcija: BRANDZ

  Project management: Tomislav Vinšek, Maša Grgurić, Strateško planiranje: Maša Grgurić, Art Direkcija: Tomislav Vinšek, Dizajn: Jelena Gajić Puškarić

  Obratite nam se vašim pitanjem ili rezervacijom termina konzultacija
  Grill bar brending

  Izrada vizualnog identiteta

  1024 704 Tomislav Vinšek

  Od kvarta do urbane gastro scene


  Osmišljavanje naziva brenda i brend identitet. Brend imidž pozicionira ovaj brend u vrh ugostiteljske ponude grada Zagreba.

  Launch

  2015

  Naručitelj

  Grill bar CHEVO’S

  Chevos grill bar logo
  chevos prezentacija
  podlošci za hranu
  Produkcija: BRANDZ

  Project management: Tomislav Vinšek, Art Direkcija: Tomislav Vinšek, Dizajn: Jelena Gajić Puškarić

  Obratite nam se vašim pitanjem ili rezervacijom termina konzultacija
  logo kamion

  Izrada vizualnog identiteta Islandica

  650 310 Tomislav Vinšek

  We play it cool, we brand it cool


  Osmišljavanje imena i izrada vizualnog identiteta branda Islandica.

  Launch

  2014

  Korisnik

  Frigus grupa

  Logo dizajn Islandica
  logo dizajn outline
  Logo inspiracija
  logo kamion
  logo obljepljivanje

  Kompetencije

  Dizajn vizualnog identiteta
  Osmišljavanje imena branda
  Dizajn promo materijala

  dizajn majice islandica
  izrada oglasa
  Produkcija: BRANDZ
  Obratite nam se vašim pitanjem ili rezervacijom termina konzultacija

  Ova web stranica koristi kolačiće (Cookies) u svrhu poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, analize posjeta i korištenja društvenih mreža. Uz daljnje korištenje, prihvaćate korištenje kolačića ili saznajte više.

  Privacy Settings saved!
  Postavke privatnosti

  Kada posjetite bilo koju web stranicu, ona može pohraniti ili dohvatiti podatke u vašem pregledniku, uglavnom u obliku kolačića. Kontrolirajte svoje osobne kolačiće ovdje ili putem postavki vašeg web preglednika.

  Ovi kolačići su neophodni za funkcioniranje web stranice i ne mogu se isključiti u našim sustavima.

  Da biste koristili ovu web stranicu koristimo sljedeće tehnički potrebne kolačiće
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

  Zbog razloga učinkovitosti koristimo Cloudflare kao CDN mrežu. Time se sprema kolačić "__cfduid" za primjenu sigurnosnih postavki na temelju svakog klijenta. Ovaj kolačić je strogo potreban za Cloudflareove sigurnosne značajke i ne može se isključiti.
  • __cfduid

  Decline all Services
  Accept all Services