• Premium branding, marketing & design

   Grill bar brending

   Osmišljavanje imena i brending za novo “in” mjesto u kvartu

   Od kvarta do urbane gastro scene


   Ljubav ide kroz želudac – kaže stara narodna. Ako je vjerovati tome, onda će vas Chevo’s zadržati u svom snažnom ljubavnom stisku…i neće vas pustiti tako lako.

   U samom srcu zagrebačkih Zapruđa, smjestio se grill bar Chevo’s – nova destinacija svih gastroljubaca istančanog ukusa za klasični drveni roštilj.

   Kako smo brendiranjem oživjeli uspavani kvart


   Projekt brendiranja grill restorana Chevo’s, spada u izazovne primjere organskog procesa brendinga utemeljenog na poštivanju profesionalnih faza razvoja. Surađujući s arhitektom i dizajnerom interijera, timski smo osmislili urbani, a opet intiman prostor koji priziva svojom toplinom i gostoprimstvom.

   Svatko može imati drveni roštilj, no roštiljem ispričati priču i povezati ljude – posebna je vještina. Upravo smo tu priču ispričali ovim projektom.

   Idemo na ćevose


   Kako bismo istaknuli kvartovski duh i istinski gurmanski šarm klijentovog objekta, iskoristili smo popularni sleng za ime restorana.

   Tako je nastao “Chevo’s” – ime za restoran koje jasno, kratko i sočno komunicira sa širokom publikom. Već samim svojim izgovaranjem, osmišljeno ime otvara apetit i podsjeća na cvrčanje mekanog mesa na roštilju.

   Da bismo slengu dodali dodatnu vrijednost, internacionalizirali smo ga i dodali međunarodni karakter. Kako je gastronomija u turizmu sve popularnija u Zagrebu, ovakvom komunikacijskom vrijednošću pridonijeli smo turističkoj gastro ponudi metropole.

   Launch

   2015

   Naručitelj

   Grill bar CHEVO’S

   chevos prezentacija

   Urbani vizualni identitet s izrazitim lifestyleom


   Za primarnu komunikacijsku vrijednost brenda izradili smo upečatljiv vizualni identitet. Urban, direktan i snažan identitet koji je trenutačno prepoznatljiv i sadrži jaku emociju s kojom se potrošači lako povezuju.

   Sekundarna komunikacijska vrijednost dobivena je korištenjem urbanih gastro ikona i detalja koji su implementirani iz popularne londonske ugostiteljske scene.

   Aplicirajući ih na elemente interijera s najučestalijom interakcijom gostiju kao što su stolice, podmetači i jelovnici, samom vizualnom identitetu restorana dodali smo onaj završni pikantni začin, kao što Vam pokazujemo na slikama.

   Odabirom neutralnih tonova boja koje smo aplicirali na tamnoj i svijetloj pozadini, postižemo primarnu identifikaciju brenda. Narančasta, kao sekundarna i kontrastna boja, pomno je odabrana zbog svoje psihologijske karakteristike – poticanje apetita.

   Dosljednošću i kompozicijom svih vizualnih elemenata izgradili smo novi i prepoznatljivi ugostiteljski brend koji svojom osebujnom personom mami goste iz svih dijelova grada.

   Dokazano – ljubav ipak ide kroz želudac, a brending kroz BRANDZ® agenciju!

   podlošci za hranu
   Produkcija: BRANDZ

   Project management: Tomislav Vinšek, Art Direkcija: Tomislav Vinšek, Dizajn: Jelena Gajić Puškarić

   Obratite nam se vašim pitanjem ili rezervacijom termina konzultacija

   Ova web stranica koristi kolačiće (Cookies) u svrhu poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, analize posjeta i korištenja društvenih mreža. Uz daljnje korištenje, prihvaćate korištenje kolačića ili saznajte više.

   Privacy Settings saved!
   Postavke privatnosti

   Kada posjetite bilo koju web stranicu, ona može pohraniti ili dohvatiti podatke u vašem pregledniku, uglavnom u obliku kolačića. Kontrolirajte svoje osobne kolačiće ovdje ili putem postavki vašeg web preglednika.

   Ovi kolačići su neophodni za funkcioniranje web stranice i ne mogu se isključiti u našim sustavima.

   Da biste koristili ovu web stranicu koristimo sljedeće tehnički potrebne kolačiće
   • wordpress_test_cookie
   • wordpress_logged_in_
   • wordpress_sec

   Zbog razloga učinkovitosti koristimo Cloudflare kao CDN mrežu. Time se sprema kolačić "__cfduid" za primjenu sigurnosnih postavki na temelju svakog klijenta. Ovaj kolačić je strogo potreban za Cloudflareove sigurnosne značajke i ne može se isključiti.
   • __cfduid

   Decline all Services
   Accept all Services