brendiranje apartmana turizam zagreb

  Brendiranjem dizajn apartmana očuvali smo bogatu kulturnu povijest Zagreba

  Šarmantni i jedinstveni, dopustite da vas apartmani Pierrot i Pierrette na moderan i elegantan način podsjete na ugođaj starog Zagreba

  Godine 1912. u Zagrebu na adresi Ilica 31 izgrađeno je i otvoreno kino Apolo


  Arhitektura kina podsjećala je na izgled kazališta, budući da ga je arhitekt Ignjat Fischer, u neznanju poimanja izgleda kina, izgradio u formi potkove. U želji da novootvoreno luksuzno kino bude što ljepše, slikar Tomislav Krizman naslikao je s obje strane ekrana u natprirodnoj veličini likove Pjeroa i Pjerete (Pierrot i Pierrette) iz Commedie dell’arte.

  pierrot pierretta zagreb logotip
  brending shema boja

  Osmišljavanje naziva

  Ilica 31 čuva bogatu kulturnu povijest Zagreba i društvenih zbivanja u njemu, Pierrot i Pierrete izdvajaju se kao simbol zabave i druženja građana. Danas se, 106 godina kasnije, vođeni idejom o stvaranju priče o nešto drugačijem smještaju u centru Zagreba, na istoj adresi otvaraju brendirani dizajn apartmani Pierrot&Pierrette.

  Brendiranjem smo ispisali novu filmsku priču

  Šarmantni i jedinstveni, dopustite da vas na moderan i elegantan način podsjete na ugođaj starog Zagreba te zajedno s nama ispišite neku novu filmsku priču.

  dizajn apartmani ilica zagreb
  apartman pierrot pierreta zagreb
  brendiranje apartmana zagreb
  interijer dizajn pierrot pierretta
  dizajn vizitke i produkcija
  brendiranje turističkih apartmana zagreb
  dnevni boravak pierrot pierretta zagreb
  brend imidž
  Brending i produkcija: BRANDZ

  Foto: Luka Kedžo

  Ova web stranica koristi kolačiće (Cookies) u svrhu poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, analize posjeta i korištenja društvenih mreža. Uz daljnje korištenje, prihvaćate korištenje kolačića ili saznajte više.

  Privacy Settings saved!
  Postavke privatnosti

  Kada posjetite bilo koju web stranicu, ona može pohraniti ili dohvatiti podatke u vašem pregledniku, uglavnom u obliku kolačića. Kontrolirajte svoje osobne kolačiće ovdje ili putem postavki vašeg web preglednika.

  Ovi kolačići su neophodni za funkcioniranje web stranice i ne mogu se isključiti u našim sustavima.

  Da biste koristili ovu web stranicu koristimo sljedeće tehnički potrebne kolačiće
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

  Zbog razloga učinkovitosti koristimo Cloudflare kao CDN mrežu. Time se sprema kolačić "__cfduid" za primjenu sigurnosnih postavki na temelju svakog klijenta. Ovaj kolačić je strogo potreban za Cloudflareove sigurnosne značajke i ne može se isključiti.
  • __cfduid

  Decline all Services
  Accept all Services