brendiranje apartmana turizam zagreb

  Pierrot i Pierrette apartmani – storytelling koji brending znači

  Brendiranjem dizajna apartmana očuvali smo bogatu kulturnu povijest Zagreba

  Svijetlo…kamera…akcija!


  Pierrot i Pierrette, živopisni likovi i simboli zabave iz Commedie dell’arte, označili su zlatno razdoblje europskog umjetničkog života. Početkom 20. stoljeća Zagreb je vrvio umjetničkim žarom. To se pogotovo odnosilo na Ilicu – arteriju društvenog, političkog i umjetničkog života. Upravo tamo, na broju 31. smjestio se tada novi i otmjeni hram sedme umjetnosti – kino Apolo.

  Kino je izgrađeno 1912. u formi potkove, a sama arhitektura je podsjećala na izgled kazališta. Razlog tome je što arhitekt Ignjat Fischer nije bio upoznat s izgledom kino dvorane. Kao poklon novom kinu, umjetnik Tomislav Krizmanić naslikao je s obje strane ekrana u natprirodnoj veličini likove Pierrota i Pierrette.

  Danas, reflektori su ponovno upaljeni, a zaboravljeni likovi nestrpljivo čekaju svoj novi nastup. I nastupili su teatralno, kao luksuzan brend u samom kulturnom središtu Zagreba.

  pierrot pierretta zagreb logotip
  brending shema boja

  Kada storytelling nadahnjuje živote


  Dobro ispričana priča zauvijek ostaje zapamćena, to se pogotovo odnosi i na brending. Svaki brend je jedinstvena priča za sebe, a da bi ona živjela i dirnula druge – mora biti ispričana.

  Obrativši nam se za brending novootvorenih apartmana u Ilici 31, temeljitim smo storytellingom oživjeli prošlost i stvorili novi turistički brend.

  Storytelling zahtjeva rekonstrukciju emocija na osobnoj razini. Da bismo oživjeli priču, istražili smo i čitali prašnjave zapise, analizirali sve ideje. Otkrivajući povijest lokaliteta i priču o Pierrotu i Pierretti, udahnuli smo život novom brendu.

  Svakim novim detaljem, likovi Pierrota i Pierrette prirodno su se stapali u prostor apartmana. U efektivnoj suradnji s dizajnericom interijera, ponovno smo izgradili blještavilo reflektora i draž crvenog tepiha u samom srcu grada.

  Brendiranjem turističke usluge apartmani Pierrot i Pierrette zasjali su filmskim sjajem, dok je vječna priča umjetničkih likova pomnim storytellingom integrirana u cijeli prostor.

  dizajn apartmani ilica zagreb
  apartman pierrot pierreta zagreb

  Integracija priče na prazne zidove


  Kreacija izražajnog brend identiteta slijedila je filmsku priču. Kako bi oživjeli umjetnički osjećaj s početka dvadesetog stoljeća, koristili smo elegantan i profinjen font. Tako smo stvorili aspekt vizualne komunikacije apartmana koji odiše filmskim glamurom s početka 20. stoljeća.

  Logotip smo skladno aplicirali na crnoj i bijeloj pozadini, povezujući shemu boja i identitet brenda radi emotivnije komunikacije. Također, dobiveni logotip smo realizirali na zidnom natpisu, ručnicima i reklamnim brošurama.

  Kako bismo ovom filmskom scenariju podarili adekvatan epilog i inspirirali goste, kreirali smo slogan koji sadrži emotivnu poruku – “Come as a guest, leave as a star”.

  U apartmanima Pierrot i Pierrette umjetnički duh vječno živi, a svaki gost je dočekan kao prava filmska zvijezda, u potpunom sjaju luksuza.

  brendiranje apartmana zagreb
  interijer dizajn pierrot pierretta
  dizajn vizitke i produkcija
  brendiranje turističkih apartmana zagreb
  dnevni boravak pierrot pierretta zagreb
  brend imidž
  Brending i produkcija: BRANDZ

  Foto: Luka Kedžo

  Ova web stranica koristi kolačiće (Cookies) u svrhu poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, analize posjeta i korištenja društvenih mreža. Uz daljnje korištenje, prihvaćate korištenje kolačića ili saznajte više.

  Privacy Settings saved!
  Postavke privatnosti

  Kada posjetite bilo koju web stranicu, ona može pohraniti ili dohvatiti podatke u vašem pregledniku, uglavnom u obliku kolačića. Kontrolirajte svoje osobne kolačiće ovdje ili putem postavki vašeg web preglednika.

  Ovi kolačići su neophodni za funkcioniranje web stranice i ne mogu se isključiti u našim sustavima.

  Da biste koristili ovu web stranicu koristimo sljedeće tehnički potrebne kolačiće
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

  Zbog razloga učinkovitosti koristimo Cloudflare kao CDN mrežu. Time se sprema kolačić "__cfduid" za primjenu sigurnosnih postavki na temelju svakog klijenta. Ovaj kolačić je strogo potreban za Cloudflareove sigurnosne značajke i ne može se isključiti.
  • __cfduid

  Decline all Services
  Accept all Services