• Premium branding, marketing & design

   Brendiranje Villa CALMA Starigrad

   Vile Calma – brendiranje u turizmu kao promocija visokog luksuza

   Brendiranje u turizmu kao promocija luksuza i ponude ville CALMA

   Spoj elegancije i samopouzdanja


   U zagrljaju Jadranskog mora i Pakleničkih vrhova, smjestile su se vile Calma – skrivena oaza elegancije i prvoklasnog luksuza. Taj jadranski biser svojim gostima pruža samo najbolje od Hrvatskog gostoprimstva. Odmor u vilama Calma nije samo odmor – to je intimno raskošni ritual.

   Ovaj novoizgrađeni objekt nalazi se na atraktivnoj lokaciji te mami pažnju svojim privatnim bazenom, zelenim vrtom, beskrajnim terasama te hidromasažnom kadom i jacuzzijem. Otvorivši vrata, goste će velikodušno dočekati profinjeni i prostrani interijer, potpuno namješten i tehnički opremljen u svim segmentima.

   Brendiranje u turizmu


   Klijentovu viziju elitnog turizma sumirali smo u snažne emocije koje će samopouzdano prenositi poruke elegancije, visoke vrijednosti i luksuza. Stvaranjem luksuznog brenda koji svojom dopadljivošću promovira hrvatski turizam, Hrvatsku kao brend prikazali smo u najboljem svjetlu.

   Profiliranjem ciljane publike usredotočili smo se na strane i domaće goste veće platežne moći, koji prepoznaju visokoestetske vrijednosti i cijene luksuz.

   Osmišljavanje imena brenda


    Procesom brendiranja uspostavili smo glavne točke za kreaciju identiteta brenda i njegov vizualni izričaj. Utjelovili smo visoki luksuz i mirnoću u nepokolebljiv ali suptilan element.

   Odabrali smo ime Calma (calm – eng. mirnoća), ime koje govori opuštenost i mir. Kako se radi o brendu koji komunicira s turistima iz cijelog svijeta, odabrano ime je internacionalno te kao takvo prepoznatljivo širom svijetu. Direktnom komunikacijom u obliku slogana opisujemo glavnu djelatnost brenda.

   brendiranje u turizmu
   Logo dizajn CALMA
   shema boja vizualnog identiteta

   Elegantno tipografsko rješenje


   Dizajnirali smo sofisticirani wordmark kao primarni element vizualne komunikacije. Riječ je o personaliziranom tipografskom rješenju koje se elegantno spaja na tamnu podlogu, bilo u svijetlom ili zlatnom tonu.

   Kao primarnu tipografiju brenda za komunikaciju, print i digitalne formate odabrali smo galano grotesque font – suptilan font koji odiše čvrstom elegancijom.

   Za kontrastni primarni font za naslove i istaknutu komunikaciju koristimo heuristicu serif, kako bismo dobili ravnotežu ekskluzivno sofisticirane komunikacije.

   Integracija brend identiteta


   Ideja mirnoće utjelovljena je u prepoznatljiv detalj koji na sekundarnim elementima komunikacije brenda daje svoj prepoznatljiv detalj.

   Dobivena vizualna rješenja iskoristili smo za finalnu integraciju brend identiteta u prostor, hotelsku kozmetiku, ručnike, ogrtače i promotivne materijale.

   brend tipografija
   brendiranje luksuznih vila
   brend print materijali
   villa calma starigrad
   web dizajn calma
   dizajn i izrada brošure

   Ova web stranica koristi kolačiće (Cookies) u svrhu poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, analize posjeta i korištenja društvenih mreža. Uz daljnje korištenje, prihvaćate korištenje kolačića ili saznajte više.

   Privacy Settings saved!
   Postavke privatnosti

   Kada posjetite bilo koju web stranicu, ona može pohraniti ili dohvatiti podatke u vašem pregledniku, uglavnom u obliku kolačića. Kontrolirajte svoje osobne kolačiće ovdje ili putem postavki vašeg web preglednika.

   Ovi kolačići su neophodni za funkcioniranje web stranice i ne mogu se isključiti u našim sustavima.

   Da biste koristili ovu web stranicu koristimo sljedeće tehnički potrebne kolačiće
   • wordpress_test_cookie
   • wordpress_logged_in_
   • wordpress_sec

   Zbog razloga učinkovitosti koristimo Cloudflare kao CDN mrežu. Time se sprema kolačić "__cfduid" za primjenu sigurnosnih postavki na temelju svakog klijenta. Ovaj kolačić je strogo potreban za Cloudflareove sigurnosne značajke i ne može se isključiti.
   • __cfduid

   Decline all Services
   Accept all Services