• Premium branding, marketing & design

   ambalaža za čaj

   Dizajn ambalaže i brending domaćih eko proizvoda AroniaLive

   100% biološki, 100% brend


   Surađujemo sa širokim rasponom klijenata i poslovnih subjekata. Jedni od njih su i “Aronija uživo” – obiteljsko gospodarstvo, pioniri ekološkog uzgoja aronije na hrvatskom tržištu.

   Aronija je grmolika biljka sitnih tamnoplavih bobica koje sadrže pravu rapsodiju zdravih nutrijenata i vitamina. Svojim sastavom aronija osvaja svijet. Na velika vrata došla je kod nas u potrazi za svojim brend identitetom.

   Vizualni identitet u boji prirode


   Projekt se razvijao temeljem zadanih budžetnih okvira, a kako je klijent bio involviran u kompletan proces, prolazili smo zajedno kroz sve ključne faze razvoja brenda.

   Prilikom osmišljavanja vizualnog identiteta brenda, u obzir smo uzeli dvije bitne činjenice – ekološku proizvodnju aronije te širok raspon ciljane publike.

   Izradili smo prepoznatljiv vizualni identitet koji govori o prirodnom uzgoju, kvalitetnom sastavu te zdravstvenom potencijalu ploda aronije.

   Primarni aspekt komunikacije vizualnog identiteta brenda nalazi se u strateški odabranim i organskim bojama koje sumiraju kvalitetu proizvoda. Dizajnirani logotip proizvoda ističe se izražajnom tipografijom na zelenoj pozadini – boji prirode.

   Budući da su u središtu cijele priče pažljivo birane bobice aronije, jednu smo također utkali u logotip brenda. Za dodatnu vrijednost i osjećaj prirode vizualnog identiteta, ubacili smo i suptilan detalj lista.

   Launch

   2013

   Klijent

   Aronia uživo

   dizajn ambalaže za čaj

   Kompetencije

   Strateško planiranje
   Vizualni identitet
   Dizajn ambalaže

   Stvaranje bliskosti kroz dizajn ambalaže


   Osmišljene elemente vizualne komunikacije koristili smo za dizajn ambalaže.

   Ambalaža kao integralni dio proizvoda ostvaruje zaštitnu funkciju, ali i komunikacijsku. Svojim oblikom, bojom i vizualnim elementima, ambalaža stvara neposrednu i snažnu vezu s krajnjim kupcem. U raznolikoj ponudi proizvoda na policama, ambalaža prva poseže svoju ruku prema kupcu.

   Za svaku grupu AroniaLive proizvoda dizajnirali smo specifičan i prepoznatljiv imidž ambalaže. Naglašavajući diferencijaciju artikala i njihove osobite kvalitete, naglasili smo i temeljne vrijednosti tvrtke – ekološki pristup i zdravstveni potencijal aronije.

   Racionalnim i pravovremenim investiranjem u brending, naš klijent je predstavio svoj novi i jedinstveni ekološki proizvod domaćoj, ali i inozemnoj publici.

   ambalaža za čaj
   Obratite nam se vašim pitanjem ili rezervacijom termina konzultacija

   Ova web stranica koristi kolačiće (Cookies) u svrhu poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, analize posjeta i korištenja društvenih mreža. Uz daljnje korištenje, prihvaćate korištenje kolačića ili saznajte više.

   Privacy Settings saved!
   Postavke privatnosti

   Kada posjetite bilo koju web stranicu, ona može pohraniti ili dohvatiti podatke u vašem pregledniku, uglavnom u obliku kolačića. Kontrolirajte svoje osobne kolačiće ovdje ili putem postavki vašeg web preglednika.

   Ovi kolačići su neophodni za funkcioniranje web stranice i ne mogu se isključiti u našim sustavima.

   Da biste koristili ovu web stranicu koristimo sljedeće tehnički potrebne kolačiće
   • wordpress_test_cookie
   • wordpress_logged_in_
   • wordpress_sec

   Zbog razloga učinkovitosti koristimo Cloudflare kao CDN mrežu. Time se sprema kolačić "__cfduid" za primjenu sigurnosnih postavki na temelju svakog klijenta. Ovaj kolačić je strogo potreban za Cloudflareove sigurnosne značajke i ne može se isključiti.
   • __cfduid

   Decline all Services
   Accept all Services