• Premium branding, marketing & design

pepper street

Izrada GO 2 Market strategije s povećanjem konkurentnosti

Go2market Brend strategija


Popularizirali smo brendove koji nude nosivu, udobnu, kvalitetnu i lijepu klasičnu i modnu obuću, po pristupačnim cijenama.

Launch

2013

Korisnik

Tradexco

Tradexco, distributer poznatih robnih marki sportske i casual obuće i asesoara poslovao je pod brendovima Anyway i Sportway. Pojavom kompetetivne konkurecije izgubili su korak s tržištem. Cilj projekta bio je povećati konkurentnost i prepoznatljivost svom segemnentu

Povećali smo konkurentnost i prepoznatljivost robne marke

Rješenje

Robna marka Clarks u distribucijskom portfelju tvrtke, nam je odmah privukla pozornost. Nažalost, nedovoljno iskorišten brend i loše pozicioniran na lokalnom tržištu. U segemntu casual i modne obuće, Clarks je svjetski lider s respektabilnom tradicijom i kvalitetom. Na domaćem tržištu pak, potpuno neprimjetan.

Odmah nam je bilo jasno da je potrebno izdvojiti kategoriju casual i modne obuće u zaseban brend. Tražeći nišu koja je nedovoljno zastupljena, prostor smo našli u segmentu premium obuće. To je segement visoke kvalitete, višeg cjenovnog razreda koji se pozicionira iznad mainstrem brendova, a ispod dizajnerskih brendova. Upravo je to nedostajalo našem tržištu. Pepper street u svom portfelju danas nudi nosivu obuću visoke estetke i tehnološke vrijednosti, za svaki dan. Prodajno mjesto uređeno jednostavnim, elegantnim i toplim detaljima koji kreira ugodnu atmosferu kupovanja.

Kompetencije

Strateško planiranje
Branding
Dizajn interijera
Produkcija marketinških formi
Implementacija

Produkcija: BRANDZ

Project management: Ivan Hlušička, Strateško planiranje – Maša Grgurić,
Art direkcija: Tomislav Vinšek & Vjekoslav Mravunac, Dizajn: Vjekoslav Mravunac, Komunikacija – Krešimir Petković, Interijer – Turek d.o.o. Fotografija: Tomislav Kaksa

Obratite nam se vašim pitanjem ili rezervacijom termina konzultacija